‘Niet alleen bouwen en ontwikkelen, maar ook ondersteunen’ 

Ouwehand Bouw heeft een prachtig gebaar gemaakt door een cheque van €1400,- te overhandigen aan Voedselbank Katwijk. Deze gulle gift is afkomstig van alle medewerkers en is ter ere van het 80-jarig bestaan van Ouwehand Bouw. 

Cheque

In maart kwamen Arenda Dijkdrent en Martin Ouwehand van Ouwehand Bouw langs bij de Voedselbank om de cheque van €1400,- officieel te overhandigen. “Wij dragen graag een steentje bij aan de hulp voor mensen die het moeilijk hebben”, aldus Ouwehand Bouw. 

Wereldwijd

Bouwen en ontwikkelen is namelijk niet het enige wat bouwbedrijf graag doet. Zo werkt Ouwehand Bouw samen met meer stichtingen die zich inzetten voor mensen in nood in derdewereldlanden en crisisgebieden. “In Nederland zijn er ook mensen die in armoede leven, om die reden zijn wij blij en dankbaar dat wij ook iets kunnen doen voor de mensen in de regio.”

Gorinchem

Ook Voedselbank Gorinchem ontving eenzelfde cheque van het bouwbedrijf dat ook in Gorinchem een vestiging heeft. Arenda en Martin gaven tijdens hun bezoek bij de Voedselbank aan ook graag nog een keertje praktisch mee te komen helpen. “Laten we samen streven naar een wereld waarin niemand honger hoeft te lijden.”

Van links naar rechts: Arenda Dijkdrent, Trien Schaap, Martin Ouwehand, Gijs Schaap