Vrijwilligerswerk doen

Een team van trouwe en enthousiaste Voedselbank vrijwilligers zorgt ervoor dat de klanten iedere week hun boodschappen in ontvangst kunnen nemen. Wil jij je ook inzetten voor je medemens in een geweldig enthousiast team? Kijk bij onderstaande vacatures of er iets tussenzit wat je aanspreekt en neem contact met ons op!

LET OP! Op dit moment geldt er een officiele vrijwilligersstop. We hebben voldoende vrijwilligers! Dank!

Vrijwilligers gezocht / openstaande vacatures

Blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Medewerker Voedselbankbus

Inhoud van de taak:
De Voedselbank Katwijk haalt op verschillende dagen van de week voedsel- en verzorgingsproducten op bij verschillende supermarktfilialen, winkels en markten. We kunnen op dit moment nog versterking gebruiken van chauffeurs en bijrijders voor onze vervoerspool.

  • Voor onze bus en deze taak is geen groot rijbewijs nodig, natuurlijk wel een standaard autorijbewijs
  • Alle ritten worden samen met een andere vrijwilliger gedaan
  • Rijervaring opdoen is onderdeel van het inwerken

Je bent welkom als vrijwilliger bij de Voedselbank Katwijk als jij een steentje wilt bijdragen aan de lokale gemeenschap en ervoor wil zorgen dat onze klanten van de Voedselbank hun boodschappen wekelijks kunnen ophalen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met: Aafke van Rhijn, Voorzitter Voedselbank Katwijk

Voorzitter@voedselbankkatwijk.nl of: 06-42453933 / 088-3084582

Kappers / kapsters

Inhoud van de taak:
Wij bieden onze klanten eens in de 6 – 8 weken een gratis knipbeurt aan in de professioneel ingerichte kapsalon in ons gebouw. Wij zoeken kappers/kapsters die bij toerbeurt bereid zijn een avond te komen knippen. Tijdens knipavonden is er een team van 3 tot 4 kappers/kapsters actief. Deze avonden worden in overleg gepland.

Het is onze wens om ook op vrijdagmiddag gratis knipbeurten aan te gaan bieden in ons gebouw. Dat is het dagdeel waarop onze ruim 170 klanten hun voedselpakket komen ophalen. Het zou mooi zijn om klanten dan ook de mogelijkheid te bieden om dan hun haar te laten knippen. 

Je bent welkom als vrijwilliger bij de Voedselbank Katwijk als jij een steentje wil bijdragen aan de lokale gemeenschap en ervoor wil zorgen dat onze klanten er verzorgd uitzien.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met: Aafke van Rhijn, Voorzitter Voedselbank Katwijk

voorzitter@voedselbankkatwijk.nl of: 06-42453933 / 088-3084582

invalkrachten flexibele schil

De voedselbank is in feite een bedrijf dat geheel wordt gerund door een hecht team vrijwilligers die zich elke week inzetten. Daar zijn wij dankbaar voor.

Tijdens vakantieperiodes schept dit een zekere kwetsbaarheid. Wij kunnen namelijk niet van onze vrijwilligers verlangen dat zij hun vakanties zodanig op elkaar afstemmen dat er elke week een minimale bezetting inzetbaar is. Daarom wil de voedselbank investeren in een groep vrijwilligers die bereid zijn om in te vallen als er onvoldoende ‘dagdeel’ vrijwilligers beschikbaar zijn.

Uiteraard wordt een invaller eerst enkele weken ingewerkt. Vervolgens wordt, indien de noodzaak zich voordoet, je in principe een week van tevoren benaderd je in staat bent om de week erop een ochtend of middag in te vallen.

Inhoud van de taak:
wij zijn opzoek naar invallers voor het

  • chauffeursteam (normaal rijbewijs volstaat): om voedsel in de regio op te halen met onze koelwagen
  • verwerkingsteam: dit team sorteert het aangevoerde voedsel op de donderdag- en vrijdagochtend en vult de voedselpakketten
  • uitdeelteam: dit team deelt de voedselpakketten uit op vrijdagmiddag

Je bent welkom als vrijwilliger bij de Voedselbank Katwijk als jij een steentje wil bijdragen aan de lokale gemeenschap en ervoor wil zorgen dat onze klanten er verzorgd uitzien.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met: Aafke van Rhijn, Voorzitter Voedselbank Katwijk

voorzitter@voedselbankkatwijk.nl of: 06-42453933 / 088-3084582