Hoe kan jij helpen?

We helpen in gemeente Katwijk ruim 180 gezinnen aan wekelijkse boodschappen. Dat doen we voor 100% met enthousiaste vrijwilligers en op basis van donaties. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan op verschillende manieren.

Een financiele donatie

We houden de kosten zo laag mogelijk, maar soms moeten we ontbrekend vers voedsel aanschaffen en bijvoorbeeld kosten maken voor de koelwagens. Wij, maar vooral onze klanten, zijn ontzettend geholpen met een bijdrage.

Voedsel langsbrengen

Voedseldonaties zijn erg welkom! Zo help je onze klanten aan een goed en gezond voedselpakket en gaan we samen voedselverspelling tegen.

Tweedehands kleding

Er verzorgd uitzien is ook een levensbehoefte. Onze klanten kunnen in een speciaal ingerichte kledingwinkel in de Voedselbank kleding krijgen. Heb jij nog schone tweedehands kleding van goede kwaliteit? Dat kun je bij ons afgeven!

Heb je een ander idee?

Zelf een actie of donatie bedacht? Leuk! Je kunt altijd even met ons overleggen. Neem contact op met de coördinator Trien de Vreugd. Dat kan via 071 20 525 99 of mailen naar coordinator@voedselbankkatwijk.nl.