Leden rabobank doneren flink bedrag

Afgelopen week namen coördinator Trien Schaap en penningmeester Leendert van Delft van Voedselbank Katwijk een cheque ter waarde van €10.000,- in ontvangst van Rabobank Leiden/Katwijk. De donatie komt van de leden van de Rabobank.

Balie

Directeur Marius Hovius: “De Voedselbank voegt een mooie waarde toe door mensen niet alleen te helpen in het moment, maar ook door ze weer te helpen terugkeren in de maatschappij en daar een rol in te vervullen.” Helaas merkt men ook bij de bank dat er steeds meer mensen in financiële problemen komen. Marius: “We merken het aan de balie in het dagelijks contact met de klanten, maar we zien het ook in het rekeningverloop, heel concreet in de harde cijfers.”

Financieel gezond leven

Voor Jacqueline van Duijn van de ledenraad past deze donatie heel goed bij het thema ‘Financieel gezond leven’ waar de bank zich mee bezig houdt. “Het gaat om de betrokkenheid bij mensen hoe ze nu in de financiële problemen komen. Daar speelt de Voedselbank een enorm belangrijke rol in. Daarom willen we ze als leden hierin van harte ondersteunen.”

Van links naar rechts op de foto:
Priscilla Meeder, Marketing & Communicatie Rabobank Leiden/Katwijk
Trien Schaap, coördinator Voedselbank Katwijk
Jaqcueline van Duijn, ledenraad Rabobank Leiden/Katwijk
Marius Hovius, directeur Rabobank Leiden/Katwijk
Leendert van Delft, penningmeester Voedselbank Katwijk