“Ik vond het een geslaagde actie!”

Samen met vrijwilligers zijn Bewoners van ’s Heerenloo aan de slag gegaan om geld in te zamelen voor de Voedselbank. Peter een van de bewoners overhandigde donderdag een cheque van €1040,- aan Trien Schaap, coordinator bij de Voedselbank. “Ik vond dit een geslaagde actie. Voor herhaling vatbaar! Maar wat we volgend jaar gaan doen is nog een verrassing.”

Weggeeftafel

Peter: “Arme mensen hebben helemaal geen eten en wij hebben alles wat ons hartje begeert.” Trien: “Peter, je zou hier volgens mij zo als vrijwilliger aan de slag kunnen!” De bewoners krijgen van Trien nog een rondleiding door de Voedselbank om daarna weer op de fiets te stappen richting huis. Voor hun groepswoning in de Rijnstraat staat er ook een weggeeftafel vertelt Peter.  Het is typerend voor de behulpzaamheid van deze bewoners en de drive om iets voor de medemens te betekenen.

Vrijwilligers

Voedselbank Katwijk en ’s Heerenloo hebben in ieder geval een ding gemeen: beide organisaties kunnen niet zonder vrijwilligers. Bij ’s Heerenloo kan men volgens Peter nog heel goed nieuwe vrijwilligers gebruiken “Om mensen te rijden bijvoorbeeld.” 

Wil je je inzetten als vrijwilliger voor deze prachtige groep mensen? Ga dan naar de website https://werkenbij.sheerenloo.nl/vrijwilligerswerk

De bewonersgroep van ‘s Heerenloo die zich ingezet heeft voor de Voedselbank
Peter kiest even een officieel moment om Trien Schaap de cheque te overhandigen.