Huurperiode verlengd tot eind 2029

Dinsdagavond 30 mei bezochten wethouders Gerard Mostert en Sonny Spek de Voedselbank. Doel van het bezoek was een feestelijke ondertekening van de verlenging van ons huurcontract. Beide heren hadden twee forse tassen met boodschappen bij zich. Deze donatie in natura bestond uit de overblijfselen van de werkdag op het gemeentehuis, aangevuld met extra ingekochte spullen. Voorzitter Aafke van Rhijn en secretaris Wim de Mooij hebben de beide loodzware tassen in dank aanvaard. 

Huurperiode

De huurperiode loopt daardoor tot 31 december 2029 en kan daarna steeds met 5 jaar worden verlengd. Nadat het contract namens de Voedselbank was getekend ontstond een hilarisch moment. Wethouder Spek controleerde demonstratief of stiekem door ons niets aan de zojuist ondertekende verklaring was toegevoegd. Daaruit bleek dat men op het Gemeentehuis beseft dat wij graag van ons huidige gebouw onze definitieve huisvesting maken. Immers we willen nooit meer verhuizen!

Naadje van de kous

Voorafgaande aan de ondertekening ondergingen wij een spervuur aan informatieve vragen. Met name wethouder Spek vroeg het naadje van de kous. Hoewel hij ooit als raadslid wel eens langs is geweest in ons vorige gebouw, was dit bezoek voor hem de eerste keer in z’n nieuwe rol als wethouder. Wethouder Mostert heeft zoals bekend nog niet zo lang geleden meegeholpen op een vrijdagochtend en na afloop een uitvoerig overleg gehad.