Tussenstand De-koffiepuntenactie

De DE-Koffiepunteninzamelingsactie loopt in Katwijk als een tierelier… Alexanderhoeve kaas en noten in het centrum van Katwijk is een van de inzamelingspunten waar mensen hun Picknick theepunten en Douwe Egberts koffiepunten kunnen inleveren. En dat inleveren gebeurt massaal.

De actie loopt nu twee maanden en er zijn inmiddels bijna 800.000 punten ingezameld. Elke 1000 punten is 5 euro waard, waarvoor men koffie kan kopen. Dat betekent dus dat Voedselbank Katwijk nu al voor €4000,- aan koffie heeft verdiend voor haar klanten! Alle dank aan de vrijwilligers die zich hier enorm voor inzetten en alle kerken en winkeliers die fungeren als inzamelingspunt.

De jaarlijkse DE-Koffiepunteninzamelingsactie is een initiatief van Lions Clubs Nederland, Douwe Egberts en Voedselbanken Nederland. De actie loopt nog tot half januari 2023. Het doel is om minimaal 1 miljoen punten op te halen. Heel wat uurtjes koffiepunten knippen dus. Ga voor een compleet overzicht van alle inzamelingspunten naar www.voedselbankkatwijk.nl/koffiepunten