Kinderen Voedselbank gratis naar Aquamar

In december 2020 heeft Voedselbank Katwijk namens Sportbedrijf Katwijk 100 vrijkaartjes voor Zwembad Aquamar in ontvangst genomen. De vrijkaartjes, geldig voor een gratis zwembadbezoek, zijn uitgedeeld aan kinderen van 10 tot 18 jaar uit gezinnen bij de Voedselbank.

Vanwege alle maatregelen rondom corona en de tijdelijke sluiting van het zwembad werden de vrijkaartjes pas begin augustus uitgedeeld. Een perfect moment, vinden de vrijwilligers van Voedselbank Katwijk: “Voor veel mensen zijn uitjes tijdens de zomervakantie, zoals een bezoek aan het zwembad, niet vanzelfsprekend. Door deze schenking kunnen ook deze kinderen er lekker op uit deze zomer!” 

Vincent Venloo, directeur van Sportbedrijf Katwijk: “Een dagje naar het zwembad is voor veel mensen iets heel normaals. Voor kinderen van gezinnen die onder de armoedegrens leven is dit extra moeilijk: zij zien wat hun vriendjes wel kunnen en zij niet. We zijn blij dat we hen op deze manier ook een leuke middag in het zwembad kunnen bezorgen.”