De Zak van Sinterklaas

De Katwijkse Stichting ‘De zak van Sinterklaas’ vindt dat alle kinderen recht hebben op een warme herinnering aan de Sint. Ook de kinderen die opgroeien in gezinnen die het ‘niet breed hebben’. ‘De zak van Sinterklaas’ doneert daarom 50 euro aan cadeautjes per kind in de leeftijd van 0 t/m 11 jaar.

Woont u in de gemeente Katwijk en wilt u een aanvraag doen voor de Zak van Sinterklaas voor uw kind(eren) in de leeftijd tot en met 11 jaar? U kunt tot en met woensdag 23 november onderstaand formulier invullen. Er zal dan contact met u opgenomen worden. De kinderen mogen vervolgens tot 50 euro aan cadeaus uitkiezen uit het Intertoys boek. De cadeaus worden op zaterdagochtend 3 december uitgedeeld in het gebouw van de voedselbank.

Aanvraagformulier

[wpforms_selector _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” form_id=”2352″ show_title=”off” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/wpforms_selector]

Veelgestelde vragen

Blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is dit een actie van de Voedselbank?

Nee, dit is een instiatief van de stichting ‘De Zak van Sinterklaas’. De stichting heeft de Voedselbank gevraagd om mee te helpen gezien onze contacten. Maar deze actie is niet alleen bedoeld voor kinderen die momenteel al ondersteund worden vanuit de Voedselbank. Ook als je geen klant bij ons bent, kan je in aanmerking komen voor de Zak van Sinterklaas.

Moet je klant zijn bij de Voedselbank om je aan te melden voor de Zak van Sinterklaas

Nee, je hoeft geen klant te zijn bij de Voedselbank. Het kan zijn dat door omstandigheden het lastig is om dit jaar Sinterklaasfeest te vieren. Daarom is juist dit initiatief in het leven geroepen. Je kunt een aanvraag indienen en dan wordt er contact met je opgenomen.

Is de Zak van Sinterklaas voor alle kinderen?

Deze actie geldt voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 11 jaar. Daarnaast vragen we een motivatie waarom je gebruik maakt van deze ondersteuning. De Zak van Sinterklaas is namelijk bedoeld voor mensen die het financieel moeilijk hebben en het zich niet kunnen veroorloven om zelf Sinterklaas te vieren.

Wat na 5 december?

Misschien ben je onlangs in financiele problemen gekomen. Als Voedselbank Katwijk ondersteunen we graag gezinnen die  moeilijk rond kunnen komen. Maak van de gelegenheid gebruik en wie weet kunnen we je na 5 december vanuit de Voedselbank ook ondersteunen.