Op 29 december heeft de Voedselbank zakken vol met oliebollen gedoneerd gekregen via voorzitter Patrick Honig van de Stichting ‘voor iedereen een oliebol’.

Een enorme hoeveelheid bedrijven in de Duin- en Bollenstreek hebben er aan bijgedragen om ook de klanten van de Voedselbank Katwijk met oud- en nieuwjaar van een oliebol te late genieten.

En dat deden ze. De klanten waren superblij met de oliebollen. Ze smaakten heerlijk zo waren meteen hun reacties ... want ze zijn ook bij de Voedselbank die ochtend zelf geserveerd bij een kop koffie of thee. Het gaf een leuke sfeer zo op het einde van het jaar en de waardering was groot.

Dank voor deze hele bijzondere actie! En dank ook voor het compliment aan onze Voedselbank dat wij ons weer zo hebben ingespannen voor onze klanten.

Donateurs: Taxi Sassenheim, Tennispark de Oude Eik Wassenaar, Slagerij Laban Wassenaar, Enetec BV. Leiden, Cafe Rosser Noordwijk, De autostomer, Kingfischer CV en Dakwerken, Tandartspraktijk Dental4U, Aannemersbedrijf Ed van der Kooij BV., Carlo van der Kooij Elektra, Auto schadebedrijf Hamer, Direct Minds, Bouwbedrijf W.A.A van der Kooij BV en IJs en Snackpaleis Parkzicht.