Prachtig bedrag voor 100 kinderjassen ingezameld

Kerken die aangesloten zijn bij de diaconale raad van de stichting Samen Katwijk zijn gestart met een Jassenactie voor kinderen van de Voedselbank. Samen Katwijk wil ondersteuning bieden aan alle burgers in de gemeente Katwijk, ongeacht geloof of achtergrond. Ook de Voedselbank is een van de goede doelen die vanuit de stichting ondersteund wordt.

100 winterjassen

Het doel was om voor honderd kinderen een goede winterjas aan te kunnen schaffen. Er is nu al een prachtig bedrag ingezameld door de kerken en waar ook de Voedselbank vanuit een andere donatie het benodigde bedrag verder heeft kunnen aanvullen. Nu moet gekeken worden hoe en waar de jassen het beste aangeschaft kunnen worden. 

Warme winter

Vanuit de Voedselbank en vanuit de diaconieën gaan vrijwilligers nu gezamenlijk bekijken hoe het geld het beste besteed kan worden en welke kinderen hiervoor in aanmerking komen. Daarnaast moeten de jassen natuurlijk in de juiste maat geleverd worden. De bedoeling is dat ze in ieder geval deze winter goed verzorgd en warm naar buiten kunnen.