Hierna vindt u informatie over enkele hulpverlenende instanties in de gemeente Katwijk. Ongetwijfeld is dit overzicht (nog) niet volledig, maar wij werken eraan dit verder uit te breiden, zodat mensen die dit nodig hebben, snel hulp kunnen vinden die bij hun situatie past.

Grip op de Knip

Stichting Voedselbank Katwijk en Stichting Grip op de Knip werken nauw samen en verwijzen onderling door, uiteraard na overleg met de klant. Grip op de Knip helpt inwoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg bij het oppakken van financiële problemen of schulden en probeert hen uit de schuldhulpverlening of schuldsanering te houden. De hulp wordt verleend door daartoe professioneel getrainde ‘schuldhulpmaatjes’.

Voor meer informatie over de Grip op de Knip: Telefoon: 06 – 22 06 25 90

E-mail: coordinator@gripopdeknipkatwijk.nl | Website: www.gripopdeknipkatwijk.nl

Kringloopwinkel van Stichting De Brug Midden-Nederland

De Brug Midden-Nederland heeft een eigen kringloopbedrijf, waar we een groot assortiment aan spullen verkopen op meer dan 1000 m2 winkeloppervlakte.

Voor meer informatie over deze kringloopwinkel: Telefoon: 071 – 408 56 46

E-mail: henk@debrughelpt.nl | Website: www.debrughelpt.nl

Overige hulpverleners voor klanten van de voedselbank

Andere hulpverleners als hiervoor vermeldt, zijn onder meer maatschappelijk werk, zorgloket gemeente, bureau schuldhulpverlening, GGZ, begeleid wonen en de diaconie van een kerk, enz. Indien u nog geen hulpverlener heeft en u weet niet waar u zich het best kunt vervoegen, dan kunt u contact opnemen op donderdag en vrijdag door tussen 09:00 en 17:00 uur te bellen met onze coördinator Trien de Vreugd, telefoon 071 20 525 99, of een mailtje te sturen naar coordinator@voedselbankkatwijk.nl. Wij adviseren u graag.