Herberg Welgelegen en Voedselbank starten met proef

Een kleine groep klanten van de Voedselbank Katwijk ontvangt binnenkort een verjaardagstas met een tegoedbon van Herberg Welgelegen in Valkenburg. Het is een proef om klanten van de Voedselbank in de gelegenheid te stellen om gebruik te maken van het eetcafé. 

Sociale onderneming

Herberg Welgelegen te Valkenburg is een hotel-restaurant met acht kamers, vergaderlocatie en plek voor feesten & partijen. Anderzijds is de herberg een sociale onderneming die dagopvang verzorgt voor mensen met beginnende dementie en werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Tegoedbon

Vanaf maart is er elke maandagavond eetcafé in het aan de Rijn gelegen restaurant. In januari werd de Voedselbank benaderd door Martin Noort, de bedrijfsleider van de herberg. Martin stelde voor om klanten van de voedselbank via een tegoedbon in de gelegenheid te stellen om gebruik te maken van het eetcafé. Binnenkort starten we met de proef. Na verloop van tijd wordt nagegaan hoeveel bonnen daadwerkelijk hebben geleid tot een etentje bij de herberg. 

Herberg Welgelegen start met een eetcafé op elke maandagavond