Het bestuur van de Voedselbank mocht, net als vorig jaar, ook dit jaar weer een flinke donatie in ontvangst nemen. Deze is in bijzijn van de Lionsclubleden, op 18 december jl., in besloten kring overhandigd door Lionsclub President Willem van der Plas.

Dit alles is tot stand gekomen door het gehouden Golf Event op 28 augustus 2017 op de golfclub Rozenstein in Wassenaar waar om 12 uur het startsein werd gegeven aan 37 teams van 4 golfers om aan de wedstrijd te beginnen.

De flights werden gesponsord door voor het merendeel Katwijkse ondernemers. Deelname aan dit golftoernooi leverde de sociaal maatschappelijk ingestelde ondernemingen eeuwige roem en de Lionsclub Katwijk een geldbedrag op om goede doelen te sponsoren.

De Lions Club Katwijk organiseert diverse activiteiten waarvan het merendeel van deze activiteiten is bestemd voor een goed doel. En waarvan de Lions Katwijk in 2017 als hoofddoel heeft gekozen om bij te dragen aan de vervanging van de Koel Bestelbus voor de Voedselbank Katwijk.

Daarnaast is van de Lionsclub nog een flinke donatie ontvangen om kinderen, die gebruik moeten maken van de Voedselbank, bijvoorbeeld een fijne verjaardag te geven of te ondersteunen bij kinderactiviteiten.